Artome HybriDock™

Sujuvaa kommunikointia

Artome yhdistää älykalusteen komponentit helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi uuden innovaatiomme, HybriDock™ -teknologiaratkaisun avulla. HybriDock™ on yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien (Windows, MacOS, ChromeOS, Linux) kanssa ilman erillisiä asennusohjelmia ja mahdollistaa BYOD (Bring Your Own Device) -toimintamallin käytön.

Artome HybriDock™ tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun eri kommunikointilaitteiden hyödyntämiseen etänä ja lähellä ilman, että kuvan koosta tai äänen laadusta tarvitsee tinkiä.

Laatua videoihin

HybriDock™ toimii minkä tahansa USB-kameran kanssa (tuetut USB2.0 sekä USB3.0) ja tukee myös pidempien kamerajohtojen käyttöä. Usein USB-kameroiden toimintateho heikkenee käytettäessä yli 1,8 metriä pitkää kaapelia. HybriDock™ -teknologia auttaa ehkäisemään tehohäviötä ja mahdollistaa kameroiden joustavamman sijoittamiseen tilassa.

Olethan yhteydessä Artomeen, mikäli haluat varmistaa juuri tietyn kameratyypin yhteensopivuuden HybriDock™ -ratkaisun kanssa.

Joustavaa äänentoistoa

HybriDock™ -teknologiaratkaisun avulla esityselämystä voidaan täydentää millä tahansa USB-mikrofonilla tai lisäkaiuttimella. Pienempien videoneuvotteluiden järjestämisessä riittävä äänentoisto saavutetaan helposti Artome M10 sisäänrakennetun äänentoiston avulla, mutta isompia hybridikokouksia varten voidaan esitystilassa käyttää lisäksi jopa kahta mikrofonia.

Artome M10 tuo joustavuutta myös itse esittämiseen. Mikäli esittäjä haluaa liikkua tilassa, voidaan käyttää langatonta mikrofonia. HybriDock™ -teknologia yhdistää lisälaitteet Artome älykalusteen kautta tietokoneeseen jolloin ne tunnistetaan myös videoneuvottelualustassa. Erillisiä ohjelmia tai asennuksia ei tarvita ja ääni kuuluu selkeästi etänä ja lähellä.